Livet som mor

Back to blond

7. september 2016

20160906_173033

Så blev håret blond igen!

I weekenden tog jeg en tur til min yndlings frisør Luxe by ambo i Køge, det eneste sted jeg har prøvet der kan håndtere tykt hår.

Generelt synes jeg det er stort problem for de danske frisør at arbejde med tykt hår. Hele min barndom og en del af min “unge dage” har jeg altid gået fra frisør salonerne med en dårlig oplevelse og været ret ked af mit tykke hår, da de alle har fået mig til at føle at de ikke kan overskue mit hår med deres tarvelige kommentar og deres blikke, så jeg har altid HADET at skulle til frisør og har derfor ordnet mit eget hår selv mange gange.

Meeen så kom Luxe by ambo og de sidste 2 år har jeg taget hjem med en super god oplevelse og en fantastisk service, de kan virkelig anbefales!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar