Livet som mor

Fødsel nr. 2

3. september 2016

Om en uge er det 2 måneder siden jeg fødte Alberte i et såkaldt lyn fødsel.

Vi havde en aftale hos mine forældre om at vi skulle spise hos dem og Merle skulle sove der, vi havde så bare ikke regnet med at jeg ville gå i fødsel den dag!

Mine veer startede da vi skulle ud af døren for at hente Merle i vuggestuen omkring kl. 16.30 Veerne var ret så kraftige og der var ca. 10 minutter mellem dem fra start, så da vi kom hjem til mine forældre, ved 17.00 tiden var min far sten sikker på at jeg var i fødsel, men både min kæreste og jeg var sikrer på at var slemme plukveer.

Men eftersom de her veer bare gjorde voldsomt ondt og jeg satte mig på hug for at komme igennem dem blev kæresten og jeg enige om at der nok skulle ringes til fødegangen, der var nemlig pludselig kun 2 minutter mellem dem kl. 17.30. Vi bliver så bedt om at komme ind med det samme, så vi fik kysset Merle farvel og tog mod sygehuset.

kl. 18.10 kom vi frem til Roskilde sygehus og vi blev mødt af en super sød jordmorder som hjalp mig hen på fødestuen hvor jeg fik tøjet af og blev lagt op på sengen. Hun undersøgte mig til at være 8cm åben, hvilket kom som et chok for både Casper og jeg. Kl.18.30 ca. var jeg 9cm åben og havde meget kraftige presseveer, så jordmorderen hjalp med at holde den sidste cm så jeg kunne få hovedet ned og vupti på tre presseveer blev Alberte født

fredag d. 8.7.16 kl. 18.44

13600120_993205260802425_4838035148007807558_n

3450g og 52cm Kærlighed

Det er vel på godt og ondt at have en lyn fødsel. Det var da dejligt at jeg ikke lå i et smerte helvede særlig længe og at jeg ingen former for smertelindring nåede at få (Det troede jeg ikke jeg kunne klare, men man er stærkere end man tror!) men på den anden side så føler jeg også lidt at jeg er gået lidt glip af fødslen, da hverken Casper eller jeg kunne følge med i hvad der faktisk skete, vi nåede jo kun lige at ankomme til sygehuset og så var hun ude.

Min jordmorder fortalte at hun aldrig havde taget imod en baby og gjort rent på stuen på 40 minutter.

Haha!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar