Fashion & Interiør, Livet som mor

Bolig

4. september 2017

indretning

Så har jeg endelig fået mig en lejlighed !

Så fra december af bor pigerne og jeg i Køge ,, i en helt ny opført lejlighed.
Om jeg kan vente? Nej slet ikke !
Jeg glæder mig så vanvittig meget, og specielt til at skulle indrette vores nye hjem. Jeg har så mange idéer til hvordan vores hjem skal indrettes, at mit hoved er ved at springe efter at komme i gang ! haha

Det eneste jeg ikke har helt styr på endnu, det er hvad der skal hænge over sofaen på væggen.
Så idéer tages der meget gerne i mod.

Og faktisk så skal jeg også have lavet en køjeseng til mine piger, så hvis du selv kan eller kender en der kan bygge en, så skriv meget gerne til mig, jeg har et billede af den jeg gerne vil have lavet.

Jeg er så småt i gang med at finde ud af hvilke møbler jeg skal have. Har også fået købt en masse køkkenting og diverse, så jeg mangler bare nogle møbler som en seng og sofa.
Men altså jeg har faktisk allerede styr på hvilke jeg skal have.
Jeg skal bare være helt sikker på om der er plads til det.

Ønskeskyen fra Postnord er altså bare så genial at bruge til at holde styr på sine ønsker. Jeg har både oprettet en liste med de ting jeg allerede har købt og til de ting jeg gerne vil have. Så har jeg styr på om det passer sammen ! Hehe
Kontrol freak, i know.
Men når alting står i kasser både på loftet og i garagen, så er det altså meget rart lige at følge med i hvad det egentlig er jeg har købt.

På mit billede foroven kan du se nogle af de ting som jeg glæder mig til at få indrettet pigernes og min stue med.
Det meste har jeg allerede købt, som bare ligger og venter på at komme til sin ret.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar