Livet som mor

Hyggedag ude i det frie

9. april 2019

.

 

I øjeblikket er jeg hjemme og får ro i mit hovedet, hvilket gør at jeg kan bruge min tid på mine elskede børn! Jeg føler at jeg har forsømt dem rigtig meget gennem det sidste stykke tid. De var jo vant til at have mor hjemme hele tiden, til pludselig kun at have mor hjemme en gang om ugen. Udover lige at se mig ved spise tid, eller efter spisetid nogen gange. Så det næste stykke tid bliver der lidt mere ro på, så jeg lige kan nyde mine børn igen! – For det har jeg virkelig brug for

Så i går var vi ude og nyde det gode vejr! Vi pakkede et tæppe, mad og drikkelse og gik ned ved en å, hvor vi kunne sidde og spise imens vi fodrede ænder! Og sikke en dejlig dag i selskab med mine to små elskede trolle! Nogen gange så bør vi alle sammen stoppe tiden, og bruge den på noget eller nogen der virkelig bare betyder alt for os. For det glemmer vi altså hurtigt i en travl hverdag. Ofte kommer vi bare til at tage hinanden for givet uden at tænke over det. Og lige om lidt er børnene store!

 

 

Gennem de sidste 4 år er jeg kommet her med pigerne. Som nok faktisk bare er ved at være en fast tradition, ligeså snart solen er fremme så skal vi ud og fodre ænderne, imens vi spiser lidt mad. Her har vi mange gode minder, og her skal der skabes endnu flere minder. Bare det med at man kan få lov til at se sine børn løbe rundt og lege og bare have en fest, det varmer bare en mors hjerte på fuld skrue jo! Heh. Så kan dagen ikke være andet end fantastisk!

 

 

Det har virkelig bare været én af de bedste dage i lang tid! Hvor jeg bare har kunne nyde dagen med et smil på læberne. Nok bare fordi at jeg føler mig mere rolig når jeg er sammen med pigerne. Hvilket bare betyder alt for mig i øjeblikket. For jeg har virkelig svært ved at undvære dem. Jeg er nok bare lidt af en tryghedsnarkoman hvis man kan kalde det, det.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar