Livet som mor

Skal man altid lytte til eksperterne?

20. september 2016

Nogen gange synes jeg man skal lukke hørerne for hvad de kloge hoveder mener, er rigtigt og forkert med hensyns til børneopdragelse.
Der er jo nogen der mener at man ikke må kysse sine børn!! Hvilket jeg slet ikke forstår? Jeg er vokset op med at vi kysser hinanden når vi hilser, siger farvel og vi giver også et kram, selv når vi går i seng eller siger godmorgen. Jeg synes tværtimod det er forkert ikke at gøre det og jeg synes det er langt værre at se hvor mange der ignorerer deres børn når de står ivrigt nede i super markedet, eller på gaden og kalder på sin mor eller far fordi de gerne vil have deres opmærksomhed.
Man skal jo huske på at børnene gør det fordi de elsker en og godt vil være sammen med sine forældre og selvom man har haft en hård dag på jobbet, så kan man da godt svarer sine børn, det er jo ikke deres skyld.

Men herhjemme fortsætter vi altså med at kysse og kramme. Merle kysser endda også sine bedsteforældre og (sin lillesøster hele tiden) hvilket vi herhjemme synes er fantastisk og ikke mindst helt rigtigt.

Måske fik eksperterne ikke selv nok kys og kram med på vejen i deres barndom, siden de kan udtale sig om at børn bliver forvirret, når de kysser og bliver kysset på munden. Men måske de en anden gang skulle spørge de børn og voksne som faktisk er opvokset sådan, om de blev seksuelt forvirret af at give sine forældre et kys på munden, for det gjorde jeg da ikke. Men måske er jeg den eneste der ikke gjorde det?

Men der er også dem der nu har lavet en lov om at små børn ikke må sidde på skødet af en mandelig pædagog. Det ender jo med at vi her i Danmark kommer til at signalere, at mænd er nogle farlige nogen og dem skal børn helst undgå! Og det ender sikkert også med at mændene heller ikke må lege med børnene, fordi det kan signalere et eller andet eksperterne nok skal komme på. Vi kommer også sikkert til at skulle holde børnene og mændene adskilt i det moderne Danmark om nogle år.

Det er da helt fint at der er love, der siger at mændene ikke må være i ene rum med børn eller pusle dem, men at strække det til at den mandelige pædagog, man har leget en sjov leg med ikke må have en på skødet eller at han vil læse en historie så må han ikke have et barn på sig.
Det ender jo med at børnene bliver utrygge omkring mænd, fordi de til sidst slet ikke må rører dem eller give et kram.

Vi er jo ikke alle ens, vi tænker og handler forskelligt og heldigvis er der nogen derude der vil gøre alt for at beskytte vores børn ude i samfundet bedst muligt, men vi skal også passe på med ikke at gøre alle mænd farlige.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar