Livet som mor

Zoologisk have

15. september 2016

20160910_120707     

I weekenden har vi været i zoologisk have for at fejre 2×30 års med min brors fantastiske familie. Længe savnet, da de simpelthen altid er så dejlige og glade at være sammen med ♡
Dagen forløb bare super godt og Merle havde en fest med at løbe rundt hos kaninerne og være inde hos gederene. Men måske lige en reminder, tag gederne til sidst for Merle ville ind til alle de andre dyr også ! Haha.

Det var en kæmpe fornøjelse at være afsted med familien og der var hænder nok til at hjælpe med pigerne, hvilket var super skønt, så selv Casper og jeg kunne holde i hånd et øjeblik. (Den mulighed har vi ikke så ofte efter Alberte er kommet)

IMG_20160910_200220

Alberte synes det var knap så fedt at være derinde, for hun er inde i en periode hvor hun bare vil ligge ved brystet dagen lang og ikke rigtig sove om dagen, men jeg fik lov til at trække vejret lidt for de andre gik rundt med hende, så hun fik Merles sommerhat på, for hun er heller ikke er fan af barnevognen når hun er vågen. Men når man er mor til to små så trænger man altså til lidt aflastning når baby ikke vil det samme som os. Heh

Desværre hænger det ikke altid sammen med de andre planer vi har i weekenderne, at Alberte ikke gider sove og kun vil hænge, for vi har meget sjældent en lørdag for os selv, men i det mindste har vi massere af tid til at putte i hverdagene.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar