Livet som mor

Næsten på plads

13. oktober 2016

den-her       dscn7255-2

dscn7260-2 dscn7265-2

Så er vi mere eller mindre ved at være kommet på plads hos mine forældre. Synes nu taget i betrækning af at vi nu bor 3 inde på mit gamle værelse, så er det lykkes os ret godt at få plads til det meste, uden at det virker alt for voldsomt. Nu handler det så bare om at holde orden derinde så vi kan trække vejret eller jeg kan trække vejret ! At resten af huset flyder med flyttekasser det snakker vi så ikke om, Haha! Men altså det er svært at skulle rykke et helt hjem ind i to værelser og det er jo også kun lige det nødvendige vi kan have, resten er enten blevet solgt eller bliver opbevaret forskellige steder.

Men når vi så har fundet drømmehuset, så bliver det også bare fedt at se alle vores ting og de resterende møbler igen, når man ikke har haft set det i længere tid, så er det jo næsten som om man har fået nye møbler fordi man glemmer dem lidt og det er da ikke dårligt, hehe.

Dog er Merle den heldige og har indtil videre et helt værelse for sig selv og så det store af dem, men nøøøj hvor har hun også bare meget legetøj så det har hun vidst også brug for, haha ! (Billeder af Merles værelse kommer, lige i øjeblikket ligner det en bombe der har været sprunget, heh) Det kan være lige meget med at rydde op inde hos hende, for ligeså snart hun er hjemme fra vuggestue, så har der været en tornado forbi, men sådan er det jo med de små, det er bare dejligt at se at hun er glad for at have et værelse hun faktisk kan lege i.

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar