Livet som mor

Opfølgning på bolig drømmen

4. januar 2017

Drømmehuset er solgt (Til de forkerte) !

Vi tog ud for at de på drømmehuset (Har du ikke læst indslaget om drømme huset så gør det her).
Det var ligeså flot som på billederne, hvilket det ikke plejer at være. Synes tit de boligselskaber snyder en HEL DEL med billeder af husene.
But anyhow så havde huset ikke plads nok til at samle familien til en gang middag desværre, og eftersom vi er ved at være ret mange bare med vores forældre og søskende, så er det altså lidt til krav at der skal være plads til at samles.

Så vi kigger på livet løs, os for at få en idé om hvad vi egentlig godt kan lide. Men må nok indrømme at jeg sammenligner alle huse med det i Tureby! Hvilket nok gør det lidt svære at finde et hus tænker jeg?

Men i det mindste så har jeg et hav af idéer til indretningen. Min kæreste har forslået at jeg skal tegne eller skrive dem ned for der er sååå mange

Vi har før boet i et sort/hvid/grå farvetema, som jeg overvejer at få lavet om til hvid/lyst træ/beige artigt i stedet for. Da jeg nok er blevet lidt mere til det lidt varmere frem for det kolde, hvilket jeg faktisk fandt ud af da vi var ude og kigge på drømmehuset, måske derfor jeg er så vild med det?

Men nøøj jeg glæder mig meget til at have vores eget, så jeg kan komme i gang med alle mine idéer. Har sat min skønne svigerfar til at lave et nyt spisebord til os, og jeg GLÆDER mig som et lille barn til at se det færdige resultat !! Vi skal så også have nye stole til, vi har i forvejen nogle fra idemøbler med hvid skal og krom ben, meeen dem vil jeg gerne have skiftet ud med ben i træ i stedet for, det skal jo matche sammen hehe.
Fik jeg sagt min kæreste mener jeg skifter stillen ud i hjemmet ret ofte?! ,, Han mener at instagram er skylden til det, som han nok har ret i ! Haha

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar