Livet som mor

Hektisk morgen

3. marts 2017

img_20170122_224524_708

Jeg har haft en mega hård nat og morgen.
Fra i går aftes til i morges har Alberte vågnet en gang hver halve time med gråd og i morges bristede det så for mig. Jeg kunne ikke klare mere, efter næsten 8 mdr. uden ordentlig søvn endte min morgen i tårer og måtte sige til Casper at han skulle tage Alberte med på arbejde og sælge hende. Ja man siger altså mange mærkelige ting når man er presset på søvnen!! Heh

Men ikke nok med det så er mit øje vokset til dobbelte størrelse og jeg er nu også den heldige ejer af øjenbetændelse og ondt i ørerne. Men heldigvis ringede Casper til svigermor og spurgte om hun ikke ville passe Alberte i dag, så jeg kunne få lov til at slappe af.

Så svigermor passer Alberte for første gang og jeg er lykkelig. Måske jeg skulle sende Alberte derover noget oftere, for hun har sovet næsten hele dagen væk ! Heh

Jeg har selv sovet hele formiddagen væk, 5 timer uden afbrydelser og det var FANTASTISK ! For første gang siden Alberte kom til verden har jeg sovet til jeg selv vågende.

At mine bryster er ved at sprænge og at receptionisten hos lægen ikke har sendt recepten til apoteket så jeg ikke kan komme i behandling før mandag er jo bare mindre detaljer !!

Jeg håber at I andre har haft en bedre fredag end jeg ♥

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar