Livet som mor

Når tingene tager en drejning

28. april 2017

img_2771

Jeg har været fraværende i lang tid, det ved jeg godt.
Men der er sket nogle drejninger i mit liv som lige har gjort at jeg skulle trække vejret.

Familielivet er nemlig bristet.
7 år og to børn senere og jeg skal nu have en tilværelse op som alene mor til mine to piger.
Hvilket jeg både glæder mig til og er nervøs for.

Det var ikke lige det der var drømmen, men med for mange uenigheder om hvordan hverdagslivet og fremtiden skulle være så endte det altså med at være den eneste vej for os begge.

Så boligkøb er helt udelukket nu og heldigvis nåede. Jeg står med nogle nye udfordringer med hensyn til at skulle søge job og lejlighed. Men jeg tager en dag af gangen og så må jeg se hvor jeg ender henne.

Men jeg har i hvertfald fået mod på at skulle være alene og jeg håber bare at vi kan få et samarbejde op at køre hvor vi bare tænker på pigernes bedste og lægger vores eget egoisme og vores utilfredsheder til side.
Og vise pigerne at mor og far sagens kan være “venner”

Meeen når det er sagt, så kan jeg skrive under på at jeg har nogle af de bedste mennesker omkring mig, jeg er så taknemmelig for alt den hjælp jeg har fået og jeg får fra min familie og venner til at kunne opretholde pigernes hverdag så normal som muligt.
Dem jeg har grædt ud hos, dem der har lyttet til mig og dem som har holdt mig i gang i en hård tid og dem der har skrevet til mig dagligt, de er intet mindre end guld værd for mig. De har givet mig et spark og fortalt mig at jeg sagens kan klare det og de altid vil være der for mig ❤

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar