Livet som mor

Grænserne bliver rykket

25. maj 2017

img_20170525_161623_758

Jeg har det faktisk meget godt.
Trods at det ikke er så længe siden jeg blev alene mor, så nyder jeg faktisk min tilværelse ret meget. Hvilket er overraskende for mig, for jeg har altid hadet at være alene ! Men jeg har også bare fået øjnene op for nogle ting de sidste par uger.
Det ene er blandt andet at jeg faktisk har nogle af de allerbedste personer i hele verden mit lille liv. (Så heldig er jeg nemlig) De har taget sig af mig om jeg har grædt eller grint, de har lyttet og støttet mig i alt jeg har gjort, og bare elsket mig for den jeg er.

Meen til mit single liv følger min klodsethed også med, hvilket medfølger rigtig mange grin med på vejen, haha
– Bl.a. så har jeg hos min veninde og hendes kæreste fået forbud mod at være i køkkenet. Det er nok også meget godt, for det går altid galt for mig i et køkken, selv når maden er lavet og den bare skal serveres så kan det gå ret meget galt for mig. Hvilket er prøvet med spaghetti kødsovs og det kan ikke anbefales ! Haha

Jeg har virkelig haft frygtet at skulle dele pigerne. Nøj hvor har jeg grædt meget over det, for det var jo ikke lige drømmen eller fremtiden jeg ville give mine piger. Så fra at gå til at have pigerne HELE tiden til at blive kastet ud i at have fri hver anden weekend og hver torsdag, har lige skulle sluges.

Men jeg kan se lyset for enden af tunnelen og jeg er begyndt at nyde de dage pigerne er hos deres far. Der var en der sagde til mig at det var vigtigt at jeg brugte de dage på at pleje mig selv og det har jeg  taget til mig, og er  endda begyndt at elske at jeg kan gøre lige præcis hvad jeg har lyst til når jeg ikke har pigerne og så være en overskudsmor når jeg har dem.

Jeg sørger i hvertfald for at have en masse at lave når jeg ikke har pigerne, og ja jeg kaster mig endda ud i nye ting som f.eks. crossfit. Hvilket nok er meget uventet fra min side, da jeg mest holder mig til det jeg kender fordi jeg altid bare har valgt trygheden frem for noget andet.
Men når jeg alligevel er blevet kastet ud i at være alene, så kan jeg jo ligeså godt presse mig selv ud over mine  grænser. Jeg synes det er mega fedt at rykke sine grænserne og jeg går og leger lidt med tanken om at prøve noget klatring, jeg har mega højdeskræk, men det kunne bare være så fedt at prøve og klappe mig selv på skulderen og sige at jeg har lige været deroppe !

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar