Livet som mor

Ferie

15. maj 2017

7eb7dd9ea70c63713ef0d651d6a9f2b7

Sidder og drømmer mig væk sydpå !
Hvor kunne det altså bare være lækkert at komme afsted til sommer.
Tænk at få lov til at bruge en hel dag ved poolen og blive dejlig brun!

Det er efterhånden 3 år siden jeg sidst har været på sommerferie, hvilket er meeeeeeget lang tid for mig. Jeg har ellers været på sommerferie hvert år med min familie. Men efter jeg fik børn så er den del desværre ikke blevet prioriteret særlig højt som jeg jo nok i bund og grund har haft ønsket, da jeg elsker at rejse og opleve verden.

Og nej det er heller ikke særlig nemt at ligge sig ud i havnen og få sol med to små børn, faktisk så er det ret umuligt at få lov til da de kalder på moooooar hele tiden, hvilket både kan være super hyggeligt og ret anstrengende.
Men brun har jeg altså ikke været de sidste par år!

412041b38cc95d5f4496b0c4cae08304

Eftersom pigerne jo nok skal holde ferie med deres far en uges tid eller noget, så kunne det jo være dejligt at komme af sted imens muligheden er der og få plejet sig selv lidt imens.

Meeeen så kommer problemet jo !!
Hvem kan lige tage med? For dem jeg kender skal enten giftes eller har selv små børn og har familien at rejse med. Det er altså ikke særlig nemt at være 24 år og single ! Haha

Faktisk så har tanken været helt henne i at spørge en tilfældig, men altså det er måske også lige vildt nok?! Heh

Men jeg må jo nok bare vente og se om muligheden kommer til at rejse, ellers så må jeg bide i det sure æble og vente helt til oktober for der går turen nemlig til Spanien med familien.

4f668e41ce8cef94485a30774b32ccf3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar