Livet som mor

A night out

7. juni 2017

20170606_002304

I weekenden endte jeg for første gang i meget lang tid i byen, sammen med veninderne og sikke en fest vi havde! Dog blev det bare til et par drinks og en hel masse underholdning!

Vi fik vidst indtaget The Old Irish Pub med “the walk of shame” .. Aldrig har jeg set så mange fyre miste koncentrationen fra en fodboldkamp som da vi fire piger kom ind, hold nu op en masse blikke og smil vi fik med på vejen. Haha

Men det var nu meget dejligt lige at komme ud og blive bekræftet i at selvom man har to børn, så er livet altså ikke slut! Hvilket jeg jo nok i bund og grund har haft frygtet langt hen af vejen. Men det ser ikke ud til at det skræmmer særlig mange, tværtimod.

Jeg føler helt at efter jeg er blevet single, så er der åbnet sig en helt ny verden og den verden skal man lige lære at kende og jeg må sige at jeg er ret vild med den indtil videre.

Dog kunne jeg godt bruge en jeg kan ringe til når der er en edderkop løs! Tihi

Når men vi havde en gaming night med guitar hero og bowling efterfulgt af nogle drinks, og det var jo bare super sjovt. Så det er vi vidst enige om at vi helt klart skal ud og gøre igen.
Jeg måtte dog opgive det her guitar hero ret hurtigt!
Altså de sidste par måneder har jeg kun oplevet uheldig i spil, hvilket der efterhånden er nogle stykker der nok vil give mig pænt meget ret i. Haha
Men som jeg sagde til pigerne så må jeg være født under en uheldig stjerne for jeg har åbenbart hverken held i spil eller kærlighed pt.

Meeen jeg fandt faktisk lige ud af i weekenden, at sushi faktisk smager godt!! I hvertfald fra den running sushi i solrød, så det skal helt sikkert også prøves igen snart.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar