Livet som mor

Alberte 1 år

9. juli 2017

img_20170709_181526_715

Prøv lige at se glæden i hendes øjne og det skæve smil, så fantastisk. Det smelter mit hjerte hver gang jeg ser det billed.
Alberte fyldte et år i går, så denne weekend har det stået på at fejret hende med lagkage, gaver, gæster og massere af balloner. Det har bare været super hyggeligt og stille og roligt.

Ej faktisk så fik jeg en fantastisk nyhed fredag aften, så min weekend har ikke kunne blive meget bedre. Men det vil jeg fortælle nærmere om på et andet tidspunkt, når tingene er faldet helt på plads. Men det er noget jeg glæder mig meget til.

Jeg synes det er helt uroligt at tænke på at jeg faktisk er mor til de to skønne piger.
Desværre vokser de bare så hurtigt, og specielt når der er to børn, så går tiden bare sååååå hurtigt. Tør slet ikke at tænke på hvordan forældre med flere børn end to oplever det!

De sætter én på en prøvelse hver dag, men man vokser med opgaven. Til gengæld så får jeg både kys, kram og glæde fra dem hver dag også. Og ja jeg kysser mine børn på munden, både hjemme og ude.

Jeg kan kun give folk ret i at det er den største glæde i livet at have børn, og at man slet ikke ved hvad det vil sige at elske nogen før man står med sit barn i hænderne, efter flere timers kamp med veer og 9 måneder i helved.

I begge mine graviditeter har jeg grædt over ikke at kunne passe mit normale tøj, har virkelig haft mange tøjkriser undervejs!
Inden jeg vidste jeg var gravid med Merle, var vi på en ferie på Kreta og der brød jeg fuldstændig sammen over at tøjet jeg havde med, pludselig var blevet meget ubehageligt at have på. Det er heldigvis noget jeg griner af den dag i dag, haha

♥ Jeg vil lige dele mit ynglings billede fra graviditeten med Alberte, med Merle’s små fusser hængende ♥

img_20160518_074504

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar