Livet som mor

Merles første ridetur

18. september 2017

 

 

Vi har brugt søndagen på at besøge to bondegårde til åbent landbrugsdag, en med grise og en med en masse køer, og det var bare et kæmpehit for pigerne. Nøj hvor var de bare søde, når de gik rundt blandt dyrene for at snakke til dem.
Det kan altså virkelig anbefales at tage ud på bondegårde med sine børn, for de får virkelig oplevet en masse.

Der blev både nusset med baby grise og kalve, vi fik endda set en kalv der kun var en time gammel.
På grisegården var der også ponytræk, hvilket Merle bare var pænt ivrig efter at prøve, så hun skulle jo op og ride. Men som hendes kære ansigtsudtryk viser så var hun ikke lige frem fan af det alligevel, haha !
Men hun tog hele turen rundt, og sagde da også at hun godt kunne lide det, men jeg tænker alligevel at  ridning skal hun nok ikke starte til, haha.

Alberte havde bare en fest på bondegårdene, hun skulle bare over og sidde ved kalvene så var hun glad. Grisende blev der grinet af, men synes hun var sjove, og de helt små skulle da også lige nusses lidt.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar