Fashion & Interiør, Livet som mor

Bliv nu december

16. oktober 2017

Tålmodighed er ikke det jeg har allermest af.
Jeg går bare og venter på at det bliver december, så jeg kan få nøglerne til lejligheden !
Jeg glæder mig bare så meget til at jeg kan få lov til at få indrettet mit nye hjem. Hvilket jeg vidst også efterhånden har fået skrevet et par gange herinde, hehe.

Men altså jeg kan ikke gøre for det. For med alle de planer og idéer der bare venter på at komme på plads, så er ventetiden bare enorm lang.
Heldigvis, så har jeg fået en veninde der også har en stor glæde indenfor bolig interiør, så nu har jeg én jeg kan shoppe med ! Haha

Vi har faktisk lige brugt weekenden på Fisketorvet, hvilket var super hyggeligt. Der blev både shoppet og tøsehygget, hvilket jo altid er fantastisk !
Og nu venter en IKEA tur også snart, så kan der lige blive købt lidt flere ting, eller nærmere planter.
Jeg elsker simpelthen planter ! Min ynglings afdeling i IKEA er altså bare planterne. I stedet for en buket blomster som alligevel bare visner, så vil jeg hellere have en plante ! Haha
Ej det er nu også skønt med en buket blomster engang i mellem, men altså de holder jo bare ikke så længe, som en plante gør.

Men altså jeg har sådan set det meste på plads med hensyn til lejligheden, eller jeg har en lang liste med ting jeg stadig mangler at købe, meeeeen jeg kan godt være lidt nærig på det område faktisk ! Jeg køber helst når der er tilbud, og jeg kan sagens vente i flere måneder på at købe tingene, for jeg VIL spare de penge, frem for at købe det her og nu.
Ja så jeg går faktisk bare og holder øje med når de ting jeg vil have kommer på tilbud. Synes faktisk det er lidt sjovt at tænke på, at stort set alle mine ting- /møbler og interiør er købt med procenter på.

 

 Her er et lille sneak peak på lejlighedens ikke helt færdiggjorte køkken

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar