Livet som mor

Freak eller bare mærkeligt?

22. november 2017

Jeg er nok lidt at en kontrol freak. Jeg kan godt li’ at have styr på det hele, og med det sagt så mener jeg virkelig DET HELE !

Jeg kan godt blive ret stresset og presset i mit hoved hvis der ikke er styr på tingene, om det handler om at skulle ud af døren og ting skal pakkes, eller det jeg laver til hverdag.

 Jeg HADER når ting bliver gjort i sidste øjeblik og man trækker tiden. Jeg stresser så hurtigt på den måde. Derfor elsker jeg at have styr på tingene og gerne have gjort tingene klar til dagen efter. F.eks. så har jeg brug for at vide i mit hoved minimum en dag før, hvilket tøj jeg skal tage på til begivenheder og sådan, ellers går det helt galt i mit hoved og jeg får en dårlig morgen og kan faktisk blive ret så sur. Hehe

Sådan har jeg faktisk altid været! Selv i folkeskolen fandt jeg altid tøj frem dagen før, for ellers gik jeg i baglås om morgenen.

Jeg kan heller ikke holde ud at tingene bliver lagt rodet ned i en taske f.eks. Jeg kan blive så irriteret over det, at jeg kan snærer af folk. Haha det er virkelig mærkeligt, jeg ved det godt. Men det er altså sådan jeg er. Jeg kan også få pip i hovedet af at der er rodet, specielt i mit hjem. Derfor rydder jeg tit op i alle mine ting, og har nemt ved at smide ud, da jeg ikke så godt kan rumme at der er for meget rundt omkring mig.  Derfor er jeg blevet ret så kritisk med hvad jeg skal have inde i mit hjem, men jeg tror og håber da ikke det kommer til at se tomt ud! Haha

Ej jeg har faktisk lavet en hel liste eller faktisk lister, over hvordan og hvad der skal være i min lejlighed, jeg har endda skrevet ned hvor alting skal være, og ja selv såsom kopperne og håndklæderne, fordi jeg bare har brug for at have styr på det! Hahah freak i know

Men jeg går bare så meget op i det, at det nok tager overhånd nogengange, men det er jo bare sådan jeg har det bedst. Jeg har også opdelt en hel masse så alt til badeværelset er samlet i de samme kasser, og alt til køkkenet i deres egene, intet er blandet for så er der jo bare dejlig nemt når jeg flytter, så ved jeg hvor ALT er og skal være, og stilles henne når flytningen går i gang haha.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar