Livet som mor

Sådan !

30. november 2017

Ja billedet taler vidst for sig selv, jeg har bestået min køreprøve i første forsøg!

Og jeg er såååååå glad.

Det er faktisk ikke særlig mange der har vidst at jeg har taget kørekort, men det er bare fordi jeg har været så nervøs at jeg ikke gad at folk skulle spørge ind til hvordan det gik, for hvad nu hvis jeg dumpede, så skal jeg til at sidde og forklare det. Meeen det skete slet ikke, heldigvis.

Tænk engang at jeg skulle blive hele 24 år før jeg turde at tage det, jep jeg har altid været ret nervøs for at skulle køre bil. Men så fik jeg et skub som gjorde at jeg tog mig sammen. Og ja nu her kan jeg så sidde og tænke tilbage på hvor åndsvagt det var været at jeg ikke bare har taget det kørekort noget før, for så slemt er det jo heller ikke at køre bil, faktisk så er jeg ret vild med det ! Haha

Men ja ikke nok med at jeg nu må køre bil fra idag, så får jeg sgu også nøglerne til lejligheden idag!!! Wooohooo

Det er bare total min dag idag !!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar