Fashion & Interiør

Pigernes væresle

19. december 2017

Her er pigernes værelse. Det er ikke så stort og der er ikke plads til alverdens legetøj. Så derfor må mor her være kreativ og få udnyttet pladsen til deres mange ting. Det havde nu været mega dejligt med en køjeseng så der kunne være endnu mere plads på deres værelse, men jeg måtte jo nok anderkende at de er lidt for små til det endnu.

Til gengæld så er deres værelse nu ret hyggeligt og lyst alligevel. Men ligesom de andre rum så mangler der lige nogle ting på væggene og sådan inden det er helt færdigt!
Jeg har dog planer om at skulle finde alfabetet i træ bogstaver som skal være oppe over denne her hvide bænk, så de kan lærer de forskellige bogstaver at kende.

Jeg har også planer om at jeg skal have nogle klister dutter i lyserød på væggen ved Albertes seng, så der ikke ser så tomt ud, samt en posters. Jeg skal bare lige finde det helt rigtige først.

Der er blevet rykket en del om herinde, siden vi flyttede ind, da jeg simpelthen ikke kunne forende mig med hvordan møblerne stod i starten. Men jeg synes at jeg har fået det bedste ud af værelset som overhovedet muligt som det står nu. Under Merles seng, er der to kasser, den ene ligger der pulsespil i og den anden er en rodekasse, med alt muligt blandet i, som de godt kan li’ at lege med.

Den såkaldte bænk er fyldt med Lego duplo, det mindre skab er fyldt med bamser, dukke ting, dukketøj, og andet legetøj såsom spil, lægesæt, og “sminkekasse” ..  Ja de har faktisk ret meget legetøj inde på det værelse, jeg er bare ret god til at gemme det væk og finde pladser til det hele, heh. Jeg får en blodprop i hovedet hvis jeg skal se på det hele nemlig.

Bøgerne er i dag kommet op på en billedhylde bag døren, for at udnytte den væg bedst muligt og jeg tror endda at jeg nok køber endnu en billedhylde eller to de kan få op. For der kommer helt sikkert flere bøger til med tiden.

Som det ser ud nu så er der plads til alt deres legetøj. Men hold nu op, jeg frygter lidt julen! Haha
Jeg ved jo allerede at de får en del mere legetøj til jul, og det skal der også findes plads til. Ikke nok med det, så jo ældre de bliver jo større bliver deres legetøj også!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar