Fashion & Interiør

Soveværelset

14. december 2017

Så er soveværelset også mere eller mindre på plads, og jeg elsker det. Der er så dejlig lyst og luftigt, at det er en hel rar fornemmelse at være herinde. Der mangler stadig lige et gardin, som jeg allerede ved hvad skal være for et, men jeg skal lige få taget mig sammen til at bestille det, men det kræver lige at jeg for målt op så jeg egentlig ved hvilken længde det skal være. Der kommer nok også en gulv plante ind i soveværelset, men jeg skal lige finde ud af hvilken. Planter pynter altså ret fint, faktisk så elsker jeg planter, dog ikke alle og enhver, jeg er faktisk ret kræsen når det gælder planter ! Haha

Lampen er fra Vita Copenhagen, og pynter flot i soveværelset. Den giver et varmt og hyggeligt lys, hvilket gør soveværelset endnu mere hyggeligt.

Billederne herinde er fra Lacuva.dk de er simpelthen så fine, og så har jeg bare købt rammer fra ikea,  da jeg ikke lige følger for at skulle give flere hundrede kroner for en enkel billedramme, heh

Min hjemmelavet skohylde er bare en væghylde fra ikea, jeg har simpelthen ikke nok plads til alle vores sko i lejligheden, så det måtte lige blive en del af indretningen. Hvilket fungere fint for mig, for så har jeg hele tiden mine sko ved mig! Heh

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar