Fashion & Interiør

Ved at være på plads

7. december 2017

Så er vi ved at være på plads i det lille hjem!
Og hurra for det, for jeg tror ikke jeg ville kunne klare at skulle se på flere papkasser og sække, for jeg var godt nok ved at få fnidder af alt det der bare har haft stået og fyldt i flere dage for ingenting.

Men hold nu op hvor har jeg også bare haft meget i hovedet, bare den seneste uge med kørekort, flytning, Merle der valgte at kaste op udover hele værelset første nat pigerne skulle sove her, og Alberte der skulle have sin vaccination i tirsdags, så nu kan jeg endelig bruge min torsdag på at få slappet af og nyde min lejlighed, og få tanket min energi op. Heldigvis har jeg da fået nettet op og kører i går, så mangler jeg så bare at få en elektriker ud der kan komme og lave de fejl de har haft lavet undervejs.

Dog mangler jeg stadig at få styr på en masse ting små ting hist og pist, såsom gardiner, nyt tv bord og pigernes værelse, pt. går jeg faktisk bare og venter på endnu et Hay bakke bord, der skal stå ved siden af det andet ved sofaen. Da jeg synes at sofaen er en anelse for stor til et enkel bord.

Har jeg forresten fortalt at jeg eeeelsker webshoppen Moodings.dk?
De har bare så meget lækkert til boligen, som bare gør underværker!

I kan også lige få et billede af badeværelset som det ser ud lige nu. Dejlig lyst, det eneste jeg bare godt kunne bruge er et vindue, men altså ud over det så er jeg rigtig glad for at det er ret stort og med hvidt inventar og grå fliser. Det er altså bare lige mig!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar