Fashion & Interiør

Faux fur vest

25. januar 2018

 

Jeg har lige bestilt denne her faux fur vest fra Veraldo som jeg går og venter på. Er ret spændt på hvordan den ser ud i “virkeligheden”.

Jeg synes de har så mange fine ting derinde, og nu vil jeg også gerne være med på trenden med faux fur. Dog er jeg ikke helt så vild med jakkerne, eller jo jeg synes de er vildt flotte at se på, men jeg synes det ser sjovt ud når piger med tynde ben render rundt i en kæmpe jakke, det minder mig faktisk lidt om en and. Haha

Men de har rigtig mange flotte faux fur jakker at vælge imellem hos Veraldo, dog har jeg også overvejet at købe en faux fur jakke, men jeg tror bare ikke jeg får den brugt og det ville være syndt. Men fordi jeg godt kan li’ et look med lidt lag på lag, så tror jeg derfor at vesten er perfekt til mig.

Lige nu kan du spare ydeligere 20% på alle udsalgsvarer med koden: JAN20 og ja det gælder også på faux fur jakker- og vestene.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar