Fashion & Interiør

Shopping

25. januar 2018

 

Det her udryk kender vi vel allesammen lidt til engang imellem! Haha

Ej Jeg har fået shoppet lidt her på det sidste. Vi trænger vel allesammen til lidt nyt i klædeskabet engang imellem. Så derfor har jeg købt lidt nyt, mest bare sådan noget basic, men det skal jo også udskiftes engang imellem, dog er min helt store svaghed sorte bukser, jeg har lige fundet ud af at jeg faktisk har 14 par sorte bukser/jeans, og alligevel så elsker jeg at købe nye!

Jeg har også købt den nye calvin Klein t-shirt, normalt synes jeg de er lidt kedelige, men så så jeg at deres nye kollektion er med den røde skrift og den faldt jeg for med det samme. Jeg prøver at få lidt farve ind i min garderobe og har prøvet på det i noget tid nu, det går bare ikke så hurtigt haha, jeg vælger altid bare det grå eller det sorte.

Jeg måtte også købe en ny taske, da jeg fik ødelagt en anden, og denne her kan der både være min pung og nøgler i og andre små nødvendige ting uden problemer. Hvilket er fantastisk for jeg render rundt med min elskede DKNY pung, og de kan godt være lidt store, men altså så er der jo plads til alle kortene og sådan.

Men ja lige nedenfor kan i se mine seneste køb.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar