Fashion & Interiør, Livet som mor

Højdeskræk

14. marts 2018

Ja, jeg lider af højdeskræk, pænt meget faktisk. Så meget at jeg i min gamle lejlighed kravlede ud på altanen for at komme derud, fordi så tænker jeg at min vægt fordeler sig ud så jeg ikke ryger igennem, imens banker mit hjerte derudaf. Haha jeg ved godt det er virkelig fjollet.

Jeg har stadig ikke været ude på min nye  altan, men jeg har massere af planer med den dog, haha

Pt. Der stiller jeg drikkevarer ude på altanen, men kun inden for rækkevidde så jeg kan stå i døren imens jeg holder fast i dørkarmen, så er jeg sikker på der ikke sker noget! Haha

Jeg har endda købt disse lanterner som gerne skulle ud og stå, men jeg skal lige have taget mig mod til det først eller måske jeg skulle få en anden til det? Så slipper jeg, haha

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar