Livet som mor

Hund?

13. marts 2018

Har I lige set denne hund? Den er da for cute!

Jeg ELSKER brune hunde, og generalt bare hunde. Som barn plagede jeg mine forældre om at få en hund, dog uden det lykkedes. Meeen jeg har besluttet mig for at når pigerne er omkring 6-7 år og kan hjælpe til og være med, så vil jeg gerne have en hund. Og nej ikke en hvilken som helst hund, det skal være en bomuldshund i brun! Og så skal det være en hanhund der skal hedde Conrad. Basta bum… haha

En ulempe med en bomuldhund er bare de kræver en del pleje med pelsen,  men ud over det er de fantastiske til børnefamilier og så fælder de ikke da de er allergivenlige, hvilket for mig er et kæmpe plus fordi jeg kan godt være ret sippet med rengøringen.

De er da ikke til at stå for altså! Men jeg tror faktisk at det bliver ret svært at finde en brun bolmuldshund, jeg har ikke rigtig kigget, men jeg synes kun at jeg ser hvide eller sorte bomuldshunde. Men altså der går også lige minimum 3 år endnu før jeg skal se efter en lille Conrad.

For mig ville det være fantastisk at give mine børn en skøn hund, de kan vokse op sammen med. Det er også derfor jeg gerne vil vente nogle år endnu med at anskaffe mig en hund, så de forhåbentligt også har den når de er teenagere, for ikke nok med at de har hinanden og bliver tætte, så kan de også få og give en masse kærlighed til en lille vovse.

 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Frida 25. marts 2019 at 7:59

  Jeg vil have din hund

 • Reply Hanne 23. april 2019 at 22:23

  Hvor køber man en brun bomuldshund

  • bymilena
   Reply bymilena 27. april 2019 at 17:17

   Jeg vil anbefale dig at kigge på dba der kan man være heldig nogen gange, men jeg er ret sikker på at de er ret svære at finde, når de skal være helt brune desværre, da de fleste er flerfarvet.

  Skriv kommentar