Livet som mor

Ny hårfarve

15. marts 2018

For nogle uger siden lå jeg syg med lungebetændelse, og når jeg bliver syg så er det som om det slår klik i mit hovedet og så skal der ske noget nyt. Så jeg var lige ude i en forfærdelig hjemmefarve og det endte med at blive lidt grønligt i det! Så forfærdeligt haha. Så da jeg endelig blev rask så måtte jeg en tur forbi frisøren for at få rettet op på det.

Det værste er nok at jeg er bange for at jeg ikke lærer af det, for det er altså ikke første gang jeg har gjort det!!!

Men jeg fik en masse lyse striber i håret og en afrensning så det grønlige kunne komme væk, og en pænt tiltrængt klipning. Meeeeen jeg er træt af at få tydelige udgroninger, så min plan er at få mit hår brunt igen, da jeg jo er brunette. Så må jeg se hvor længe jeg kan holde den brune farve ud. Hehe

Men jeg har bestilt tid til frisøren så jeg forhåbentligt kan få en lækker brun hårfarve. Noget ala. De billeder nedenfor ↓

Jeg elsker både brunt og lyst hår, og kan godt have svært ved at beslutte mig nogen gange, jeg er dog mest til at der kommer striber i håret så der kommer spil og liv i håret. Så jeg er ikke så stor fan af helt afbleget hår eller unge piger med gråt hår, men jeg er også bare mest til at det ser naturligt ud. Der er dog nogle enkelte tilfælde hvor det kan være flot.

Men nedenunder kan I se før og efter billede af mit resultat efter min hjemmefarve.↓

Det var så forfærdeligt grimt altså, så jeg var lykkelig over at frisøren kunne hjælpe mig med et så meget bedre resultat. Dog holder jeg lige pause fra hårfarvningen frem til maj, så jeg lige kan pleje det med massere af fugt.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar