Livet som mor

Merle 3 år

13. april 2018

Så blev min lille pige hele 3 år !

For moren har det både været en glædes dag men også lidt sørgmodig, for min lille pige bliver jo større og større og så må man mindes sin lille baby med billeder. Ih jeg savner indimellem at hun er en lille baby, en lille bitte baby der bare lå og var dejlig.

Her er Merle som 14 dage gammel. En af de nemmeste babyer i hele verden tror jeg. Vi havde kun lige en lille periode med at hun græd om natten, men nogle ture til kiropraktor og så var det ovre. Dog var hun et ret sensitivt barn, så hun kunne ikke så godt rumme for mange ting på én gang. Men det er blevet bedre med årene.

Nu er hun blevet så stor at hun svare igen, og rækker tunge når tingene ikke lige passer hende! Haha

Men jeg er ret sikker på at Merle synes hun har haft en skøn fødselsdag og fået nogle fantastiske gaver. Der har været en masse gæster, til lagkage og boller. Merle nåede knap nok at se på lagkagen før hun havde pustet lyset ud! Haha

Så ja nu skal vi også til at samle på Barbie. Det er altså lidt sjovt, at meget af det man selv legede med som barn er det ens egne børn også leger med. Det bringer jo helt minder frem fra barndommen.

Merle bestemte at vi skulle på McD og have burger-mad og legetøj som hun så fint kalder det, til aftensmad. Alberte tog alligevel med Mormor og morfar til Tyskland for at handle ind efter fødselsdagen. Så kunne Merle blive forkælet resten af dagen og have sit nye legetøj lidt i fred. For det er faktisk et problem med to børn, der er ofte krig når det gælder legetøjet, slik kan de sagens dele, men legetøjet det er noget helt andet. Merle slår typisk lige Alberte i hovedet, hun kommer typisk ud af værelset med en hånd på hovedet imens hun græder. Og alligvel kan de ikke undvære hinanden, det er så tydeligt at se. Det er rigtig søskende kærlighed. De kan maks undvære hinanden én overnatning hver for sig, for ellers så begynder de at fare rundt og kede sig.

Hver gang de ser hinanden så er glæden SÅ stor, at de både krammer og løber rundt om hinanden imens de skriger af glæde. Det er altså fantastisk med børn, de bringer så meget glæde og kærlighed ind i hverdagen ♥

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar