Livet som mor

Hun er bare så dygtig

29. august 2018

Min store pige ! Hun er bare så dygtig, nu har hun været blefri både dag og nat i lidt over en måned, dagen i længere tid godt nok. Men altså hun er blevet så god at hun går direkte på toilettet uden nogle hjælpemidler. Så stolt er mor her. Ja man kan også være stolt over sådan nogle ting, haha.

Hun er bare for skøn, selv hendes sprog er enormt flot og veludviklet. De bliver bare så hurtigt store de små børn altså! Meeen hun prøver virkelig mange grænser af, og tester os hele tiden. Man kan godt mærke at hun er i trodsalderen, og nøj der er mange kæmpe i denne her alder,

Og så er hun blevet meget god til at give skylden på Alberte, hehe. Hun er faktisk blevet lidt hård ved Alberte, hun har det med at tage legetøjet fra hende og så løber Alberte væk fra hende, og så kommer Merle løbene efter Alberte og alligevel gerne vil lege med hende, imens Alberte bare råber nej og løber væk. Det er sådan en daglig rutine vi kører herhjemme i øjeblikket faktisk. Mange skænderier eller uenigheder mellem de små. Så man kan altså ikke vende hovedet væk fra de to særlig længe før det går galt. De er dog også søde ved hinanden engang i mellem, og kan faktisk ikke undvære hinanden for længe af gangen. Helstigvis, hehe.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar