Livet som mor

Sko

13. september 2018

Som nogen af jer sikkert har set på min story på instagram, så er jeg super uheldig med sko, jeg er virkelig en sko-spasser hvis man kan sige det sådan, jeg er vidst rigtig dårlig til at behandle mine sko ordentlig eller gå ordentligt i dem? De sko på billedet havde jeg allerede limet sammen foran ved sålen, og nu bare et par dage efter går den af bagved, ej men altså. Det er forfærdeligt!

Og det er kun knap 2 måneder siden at jeg også fik ødelagt et par sandaler på vej til arbejde. Altså om jeg køber nogle dyre sko eller billige så holder de bare lige dårligt for mig. Det er virkelig vildt.

Når det er sagt så har jeg en ret smal fod som gør at det jo er umuligt at finde nogle sko her i Danmark der bare sidder perfekt alligevel!

Men ja hvad gør man når ens sko går i stykker på arbejdet? Ja så må man skynde sig ind i den første skobutik og finde det første og bedste par som kan bruges. Så jeg måtte en hurtig tur i Dichmann og fandt da et fint par som jeg sagens kan bruge det næste stykke tid. Det er i hvertfald bedre end at gå frygte at sålen falder helt af. Haha

Normalt så er jeg overhovedet ikke til at der er alle mulige dimser på sko, for mig skal de helst være så enkle som muligt. Men da jeg så fik øje på disse her, så synes jeg faktisk de var ret fine. Overraskende nok så havde jeg valget mellem dem her, og så et par som der var helt neutrale. Dog hopper jeg nok aldrig i et par med diverse nitter og spænder, det er lidt for vildt for mig. Disse her er lige på græsen for mig, til at være lidt for vilde, men nogen gange skal man lige kaste sig ud i det, og så holder de alligvel ikke særlig længe for mig alligevel med den klodsethed jeg har. Haha

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar