Fashion & Interiør

Bikini

18. april 2019

En ny bikini til mig !

For lidt tid siden købe jeg denne her bikini til mig selv. Og nøj, hvis jeg selv skal sige det så synes jeg den er mega fin!
Jeg glæder mig så meget til sommer og sol, det tror jeg efterhånden folk har fundet ud af, heh.

Men sommerferien i år går til Kroatien, og jeg glæder mig så meget til at komme afsted! Det er godt nok i sensommeren, men altså jeg krydser fingre for at vejret er så godt at vi stadig har mulighed for at bade i poolen, og ligge og tage sol.

Jeg glæder mig så meget til at komme afsted, for det bliver også mine børns første rigtige sommerferie sydpå. Det bliver så fantastisk, at kunne give dem den oplevelse! Det betyder virkelig alt for mig! Da jeg selv har været så heldig med at vokse op med at kunne tage på sommerferie hver sommer, og jeg vil elske at kunne give mine børn det samme, eller i hvertfald så tæt på som muligt. For tanken om en rigtig børneferie med børnelatter, vandlege, og nyde det sidste af aften solen med en drink i hånden når børnene er puttet, det synes jeg lyder som en helt perfekt ferie! – i hvertfald for mig! Heh

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar