Fashion & Interiør, Livet som mor

Brunette

8. april 2019

 

Så blev håret altså mørkt! Og jeg mener virkelig mørkt. måske lidt for mørkt til mig?
Men heldigvis, så er det blevet en anelse lysere siden det billedet er blevet taget. Men ja altså selvom jeg godt kan li` det mørke så overvejer jeg at få det lidt mere lyse brunt, eller mørke blond eller hvad man kalder det? .. Måske jeg skulle give mig selv det i fødselsdagsgave? Det ville måske ikke være så tosset? For om præcis en måned fylder jeg hele 26 år. Tænk engang hvordan tiden den bare flyver afsted! Jeg husker næsten kun da jeg fyldte 21 og mor til min den første datter. Lige siden er tiden fløjet så strækt at jeg ikke kan huske hvad jeg har brugt tiden på! Haha

Men det ville jo slet ikke være dårligt med at blive endnu mere klar til sommeren! Og hold nu op hvor jeg glæder mig til at varmen kommer, og man kan blive dejlig brun igen, og humøret i top og med en masse drinks og sommerkjoler! Uh den her sommer skal nok blive rigtig god! Det krydser jeg i hvert fald fingere for, for det har den bare at blive! Med alt det jeg har været igennem på det sidste. Heh

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar