Livet som mor

Genopstart af træning

8. april 2019

 

Ja nu er det altså nu!

Gennem det sidste års tid har jeg virkelig bare sat mig selv til side. Fuldtidsmor og fuldtidsjob, det kan altså godt trække tænder ud når man bare kæmper og kæmper for at få det hele til at fungere både på hjemmefronten og arbejdet. Så meget at man glemmer sig selv midt i det hele, for at give andre hvad de vil have, og så har der bare ikke været tid til Milena.

Men nu er jeg blevet nød til at trække stikket lidt, og få lidt mere tid på hjemmefronten det næste stykke tid. Da jeg simpelthen bare har gået og haft det rigtig dårligt på det sidste. Men jeg regner med at vende stærkt tilbage! Og med hjælp fra en masse træning så selvtilliden kan komme op igen, og man måske bare kan nå at blive bare en smule fin til bikinien, for så kommer jeg ikke til at lave andet end at være på stranden, i friweekenderne! Haha

Ej men jeg vil sige at selv efter to børn, så er det vel heller ikke helt skidt. Og heldigvis nok ikke nogen helt umulige opgave at skulle komme igennem inden sommeren rigtigt begynder. Så mon ikke det nok skal blive fint og selvtilliden nå at komme i top inden da.

Heldigvis så har jeg da nogen som hiver mig med op i fitten, og viser mig de der pisse irriterende maskiner som jeg hader mega meget! Haha
Ej jeg er mest til hold træning og er blevet ret vildt med “stram op” holdet, selv på 4 dagen kunne jeg mærke jeg var øm i maven. Hvilket vel må være en positiv ting? – Jeg har virkelig ikke forstand på træning, jeg møder bare op og gør hvad der bliver sagt! Haha, det er nogen gange bare nemmest!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar