Fashion & Interiør

Spontan tur til det Københavnske

18. april 2019

 

Det hele startede med at jeg havde fundet en nederdel på nettet fra Neo noir, som jeg såååå gerne ville have!
Og så er det jo godt at have en kammerat der har massere af tålmodighed, haha. For sikke en tur vi kom ud på, for jeg var jo overbevidst om at de havde den nederdel i Massage i Waves. Den var i hvertfald inde på deres webshop. Men da vi kommer derud, så viser det sig jo så at de kun har Neo noir inde i København. Så vi vælger jo så bare at tage ind til Rødovre centeret fordi de kunne jo have den, men heller ikke inde i Massage derinde, men en tur i Magasin blev det også til, og hold nu op det er bare et stort forvirrende område! Men de havde den så heller ikke, og hvad gør man ikke når man bare sætter sit hoved op til noget bestemt!

Men vi får afvide at vi kan tage til Strøget og kigge der, for Massage derinde skulle gerne have det i butikken der. Så afsted med os. Vi fandt Massage og får så afvide at vi er i den forkerte Massage! Haha – Det er jo heller ikke til at finde ud af jo! ,, Så vi går jo bare hele vejen over til den næste Massage, for at finde ud af at lige den nederdel jeg gerne ville have, den har de ikke hos dem! Haha, typisk mit held altså.

Men heldigvis så er personalet bare så venlige derinde og sender os videre til butikken Norr .. Og wauw en fin butik, med et fantastisk personale! – De har jo kæmpe store og flotte fisk der svømmer rundt inde i butikken!! Altså det er min nye yndlingsbutik! Derinde skal jeg helt sikkert igen, det er helt sikkert! Men så fandt jeg langt om længe den nederdel som jeg bare så gerne ville eje! Jeg tror jeg prøvede fire nederdele derinde faktisk, haha. Og ja efter alt den søgen efter den ene nederdel, så finder jeg ud af at jeg ikke er så vild med printet alligevel! Haha – Det er virkelig typisk mig! Jeg får en god idé og jagter den gode idé!

Men i det mindste så faldt jeg over den rosa/lilla nederdel fra Neo Noir inde hos dem, som jeg så bare måtte eje i stedet for! Samtidigt så blev jeg lige forelsket i den nederdel med printet på, på mit billede i stedet for. Men de havde den desværre ikke i min størrelse, så vi endte med at måtte gå tilbage til den Massage som sælger Neo Noir hvor jeg havde set den første gang. Og de havde den heldigvis lige i min størrelse tilbage! – Hvor heldig kan man lige være! Haha

Men det blev altså lidt af en spontan tur rundt i det Københavnske bare pga. en nederdel, som jeg alligevel ikke ville have! Haha
Men det er virkelig typisk mig, når jeg får en eller anden idé så kan jeg ikke slippe den idé igen! Men ja, jeg opgiver altså bare ikke så nemt åbenbart, og så er det bare skønt at have nogen med sig, som helst ikke brokker sig over mine idéer! Haha

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar