Livet som mor

Velkommen til familien

27. april 2019

Byd velkommen til Gustav og Sofia
– Nej, jeg har ingen idé om hvilke køn de har! Haha

Faktisk så har pigernes far engang haft bildt mig ind, at han fiskene svømmede rundt med en tissemand! Ja og så dum som man kan være, så hoppede jeg på den med begge ben og var total overbevidst omkring det! Haha

Jeg er typen der tror på alt hvad jeg får af vide! – Hvilket kan være pænt irriterende, for folk kan virkelig bilde mig nogle mærkelige ting ind!

Vores ny ankommet kæledyr. Eller vi har faktisk haft dem i nogle uger nu. Og pigerne elsker dem! – men det virker til at de stortrives her. De er i hvertfald ikke døde endnu?

Men vidste i godt at fisk godt kan lide at spise agurker og ærter?
Det anede jeg virkelig slet ikke før hende fiskedamen fortalte mig det. Så ja jeg gav da lige vores fisk nogle agurker, og ja sørme så, dem spiser de altså. Altså efter de har leget med dem! Haha

Jeg synes at vi trængte til nogen kæledyr herhjemme, men eftersom jeg hverken gider at rengøre et heller andet bur eller have hø og alt muligt andet oppe i lejligheden som bare sviner, så blev det altså fisk! Én til hver af pigerne. Hvilket bare er perfekt for samtidigt lærer de omkring ansvar. Ansvar for at fiskene skal have mad hver dag og deres vand skal skiftes, hvilket pigerne er glade for at være en del af. Men ja jeg må da faktisk indrømme at jeg selv er blevet ret glad for vores fisk! Heh, de er nu ret hyggelige at have, og selvom man ikke skulle tro det, så larmer de faktisk ret meget! Nogen gange når man sidder i sofaen så kan man hører at de laver et eller andet mærkeligt i det vand?

Men altså nyt skulle der ske i det lille hjem, og når man bor i lejlighed så er det altså lidt begrænset for hvad man kan tillade sig at anskaffe sig, synes jeg.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar