Fashion & Interiør

Denim jakke!

18. maj 2019

Hvis der er én ting jeg elsker, så er det altså tøj! Det har jeg alle dage gjort. Og ja hele sidste sommer gik jeg og sagde til mig selv at jeg ikke kunne lide denim jakker, men altså nu har jeg skiftet mening og nu elsker jeg dem! Ligesom med denim nederdele. Haha, det er virkelig typisk mig! Jeg skifter meningen som vinden blæser nogen gange. Haha jeg skal bare se på tingene i noget tid, og pludselig så er jeg overbevidst om at det er det helt rigtige! Det er nok bare en kvindeting, haha

Men altså jeg har bare fundet ud af at de faktisk bare passer til næsten alt, især her hen over foråret og sommeren, og jeg synes altså jeg manglede noget til mine kjoler med blomster, for jeg synes også det er lidt kedeligt altid kun at kunne tage min sorte jakke på til, hvilket altså godt kan virke lidt hårdt og kluntet nogen gange, når man bare gerne til udstråle at man er en lille engel bare en gang i mellem, haha

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar