Livet som mor

Galt afsted..

21. maj 2019

 

Altså billedet siger vel næsten at jeg ligner en der har fået én på hovedet…

 

Men det har jeg altså ikke, altså ikke sådan bogstaveligt i hvertfald! Haha

Men galt afsted kom jeg i nat da min mindste datter vågnede op og var ked af det, pga en drøm. Og hvad gør mor her, jamen hun går da rundt i mørket med Alberte på armen, og da jeg tænker ej vi lægger os ind i min seng. BANG ! Så går jeg direkte ind i dørkarmen! Så hårdt at jeg åbenbart får en flænge. Heldigvis skete der ikke Alberte noget! Tværtimod faldt hun da hurtigt i søvn. Men jeg skal hilse og sige at det gjorde og gør stadig pænt ondt! Haha

Men altså jeg er faktisk bare ret klodset, at jeg ikke er kommet mere til skade på det sidste er jo et helt mirakel! Haha

Idag da jeg var nede og aflevere pigerne i børnehaven, så mente pædagogerne at jeg burde have været inde forbi skadestuen for at blive limet, men altså når man står alene med to børn midt om natten så er det altså lidt svært at komme afsted nogen steder, når man så heller ikke har en nogen bil. Men jeg frygter nu mest bare at der kommer til grimt ar efter det her.

Men det ser heldigvis ikke ligeså voldsomt ud når det bliver vasket! Haha, men altså jeg ved virkelig ikke hvornår jeg lære at passe bedre på. I en alder af 26 år så kommer jeg til skade som en på 3 år!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar