Livet som mor

Når man lige vender ryggen til

19. maj 2019

 

Ja herhjemme skal man altså holde øje med disse to ballademagere HELE TIDEN, for nok om de kan være søde så kan de virkelig også lave ballade. Specielt når man er i gang med at lave mad, der ser de virkelig lige deres snit til at kunne lave numre. Og ifølge Merle så er det altid Alberte der har skylden for det de gør. Men altså hun er jo storesøsteren så det ligger jo i titlen at give sin søster skylden. Haha

Forleden har de taget næsten alt deres tøj ud fra skabet som så bare lå i en bunke på gulvet imens jeg lavede mad og snakkede med min veninde. Og Merle havde meget travlt med at give hele skylden på sin søster. Men altså de er sgu meget søde selvom de laver en del ballade.

Men Alberte er virkelig også blevet ret fræk, hun bander virkelig meget, og hver gang hun bander, så får hun selvfølgelig afvide at sådan snakker man ikke, men så bytter hun ordene ud med jordbær. Haha virkelig irriterende altså! For hvad siger man lige til det?

Det stråler også bare ud af øjnene på hende, hvor stor en ballademager hun er. Hvilket hun faktisk ALLE dage har været, for da hun var baby gad hun aldrig at sove, hverken dag eller nat! Hold nu op hvor har jeg bare haft mine kampe med at prøve at få hende til at sove både om dagen og natten. Hvis ikke det var fordi vi boede hos mine forældre og min mor hjalp med at tage over, så var jeg sgu gået ned med en fødselsdepression, for der var sgu ikke meget hjælp at hente ellers. Ikke engang en gåtur kunne jeg lokke faren ud på så jeg lige kunne få bare 10 minutters ro! Haha, godt den del er slut nu og jeg har to børn der gider at sove om natten! Og som faktisk heller ikke vågner om natten, og hvis de gør, så kommer de selv ind i sengen til mig og sover videre. Det er altså fantastisk! Haha

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar