Livet som mor

Vagtlægen

8. juni 2019

Min dag igår endte med en tur ude hos lægevagten, med begge børn!

Dagen startede ellers super godt, jeg havde holdt VIP aften i butikken med modeshow og det hele hvilket var en dejlig succes med en masse glade kunder og en masse dejlige piger med højt humør og en hjælpende hånd! Min dag var fyldt med en helvedes masse stress inden det hele kunne gå i luften, da man står med alt klargørelse selv, men igen så elsker jeg det! Haha, Jeg er faktisk bare rigtig glad for alt det ansvar. Man både vokser og lærer af det hele, og næste gang bliver det bare endnu bedre.

Meeen pigerne var hos mine forældre og da jeg kom hjem var de stadig vågne, og ja de får altså lov til at være tæmmelig sent oppe hos mine forældre! Så længe de hygger og er glade jo.

Men Merle har jo som sagt været ude i skoven hele ugen, og hun skal tjekkes for flåter hver dag, og igår opdagede jeg en flåt ved hårgrænsen i nakken, og hvad gør moren! Jamen hun går i panik! Haha

Jeg var mega bange, for tænk nu hvis man ødelagde den og giften kommer ind i hende!!!!! Og ja jeg prøvede først at fjerne den, men det var simpelthen så ubehageligt for mig, at jeg måtte ringe til vagtlægen og sidde i kø i 40 minutter for at komme igennem, meeen han sendte os da heldigvis ud til lægen så den kunne blive fjernet! Haha

Og Merle var da bestemt ikke særlig tilfreds med situationen! Og lægen måtte lokke med is og det hele før han fik lov til bare at kigge på den! Stædige barn, det har hun bestemt ikke fra mig !! Haha. Men hun fandt ud af at det ikke var så slemt at få den fjernet, heldigvis og lægen viste den så fint frem til pigerne, haha.

Og moren er heldigvis sluppet med skrækken og slapper af igen, haha. Det er måske lidt mærkeligt at kører til en læge for at få den fjernet, men jeg gik virkelig i panik og kunne slet ikke få mig selv til at fjerne den, fordi jeg blev så bange! Haha

Men alt er okay igen! Altså jeg kan klare meget, men åbentbart ikke en flåt, haha!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar