Livet som mor

10 ting

6. juni 2017

1) Jeg elsker zoologisk have og kunne komme der ret tit. Der er bare så hyggeligt!

2) Jeg nyder virkelig det her med at være mor i hverdagen og ung hver anden weekend. Jeg synes simpelthen det fungere super fint for mig. For nu får jeg gjort det JEG gerne vil, hvilket jeg har været rigtig dårlig til at gøre noget ved i forholdet.

3) Jeg er på et punkt hvor jeg synes det kunne være hyggeligt med en slags sommerflirt. En man kan hive med til forskellige ting og bare have det sjovt med.

4) Jeg glæder mig så uroligt meget til næste år. For jeg er så heldig at være toastmaster til min veninde og hendes forlovet bryllup, og det er mig en kæmpe ære.

5) Jeg skal af med min topmave og strammes lidt op inden brylluppet så jeg kan bærer en flot kjole, så derfor er jeg begyndt til crossfit i Sorø. Dog er jeg fra denne uge af begyndt at træne Tabata hver dag! Så der sker fremskridt lidt hurtigere.

6) Jeg er ret vild med speedway ligesom min far. Vi har lavet familie ture ud af det og været inde og se det flere gange. Og nu skal jeg for første gang med til Polen og se speedway til august, jeg glæder mig !

7) Jeg hader at gå hjemme, nøj hvor jeg savner at være i gang, men når man sådan bliver alene og man også skal have en hverdag op og køre med to børn, så kan man pludselig ikke bare tage det man vil have. Så i øjeblikket er jeg i tænkeboksen med hensyn til hvad jeg skal gøre.

8) Jeg glæder mig så meget til at flytte for mig selv sammen med pigerne og få min egen hverdag op og køre. Hvor kan jeg bare ikke vente meget længere snart. Det bliver bare så dejligt selv at kunne bestemme og selv få lov til at indrette min helt egen lejlighed, som lige præcis jeg vil have den skal være. Men jeg kommer også til at savne min fars mad hver dag!

9) Det fedeste jeg har oplevet er at føde mine egne børn. Hold nu op hvor gør det bare skide hamrende ondt, men følelsen man står tilbage med er bare så ubeskrivelig.

10) Jeg elsker at dress up, og er begyndt at gøre det ret ofte efter jeg er blevet single. Inden jeg fik børn gik jeg endda meget højt op i at undertøjet passede med det tøj jeg skulle have på og det skulle matche. Haha, måske det kommer igen en dag. Men mit nye motto må jo nok være
“Dress well even for the small things”

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar