Livet som mor

En ny hverdag

13. april 2018

Så mine damer og herre ♥

Der sker en hel masse ting herhjemme for tiden! For ikke nok med at pigerne har skiftet institution og Alberte skal have lagt dræn, og hun lige nu både ligger med mellemørebetændelse og halsbetændelse,  så har jeg lige fået nyt job hos Creme Fraiche i Køge, kontrakten er underskrevet og jeg er allerede til at finde hos Creme Fraiche fremover, hvilket nogle allerede har bemærket, wuhuu ♥

Så ja nu er en helt ny hverdag begyndt, og det er så skønt!

Dog kommer jeg til at savne de andre fra Jack and Jones, for der har jeg mødt nogle helt fantastiske mennesker der virkelig har gjort et stort indtryk på mig, heldigvis så er de lige lidt længere nede af gaden, så hvis savnet bliver for stort så kan jeg lige smutte forbi når jeg har fri jo. Det er jo perfekt.

Men som sagt så er jeg nu blevet fuldtid hos Creme Fraiche og har været der siden i mandags. Indtil videre har det været super godt, det er ret anderledes end hvad jeg har været vandt til de to andre steder. Der er en masse nye ting at skulle lærer og have styr på. Pt, er jeg i gang med at få styr på en masse ude i butikken så jeg kan få noget orden! Haha

Indtil videre har der været godt gang i butikken, og jeg glæder mig til at falde ordenligt på plads.

Så kom endelig ind og sig hej.
Ps. vi har altså en masse lækkert tøj ♥

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar