Livet som mor

Hverdagens stress

28. august 2018

Puha det er mega længe siden jeg sidst har skrevet herinde! Jeg savner det faktisk, og tænker tit på at jeg skal få taget mig sammen.

Efter jeg har fået fuldtidsjob så har jeg virkelig ikke særlig meget tid til alt muligt andet. Det er i hvertfald svært at finde tiden. For i en lang periode har der været nogle udfordringer på arbejdet der har gjort at jeg har måtte arbejde 10-19 i flere uger, hvilket har været rigtig presset herhjemme med børn. Når jeg så kommer hjem jamen så står der to børn som har savnet deres mor, og de skal puttes hvilket godt kan tage en time eller to, og så når klokken hurtigt at blive 21 før jeg faktisk selv kan få lov til at slappe af.

Og så orker jeg altså bare ikke lige det køkken eller det dumme vasketøj! For inden det har vasket færdigt så er jeg faldet i søvn, eller også så er jeg blevet så doven at jeg ikke engang orker at tænke på at det skal op og hænge også. Og med to små børn der er udenfor hver dag, så er der VIRKELIG meget vaske tøj. Så i øjeblikket ligger der konstant bare rent tøj og flyder i hele stuen, fordi jeg heller ikke kan overskue at lægge det på plads. Haha. Men det er nu også mest fordi pigerne sover når jeg har mulighed for at lægge det på plads, og jeg vil hellere undlade at vække dem.

Jeg føler faktisk at der ingen ende er på tingene herhjemme, jeg når kun lige at ordne noget og så går der en time så ligner det hele noget værre l… igen. Så jeg må indrømme at jeg nok også har opgivet en hel del herhjemme og er igang med at lærer at det ikke kan være perfekt hele tiden, hvilket faktisk er en kamp for mig, for jeg er en perfektionist og jeg trives bare bedst i rene og klarer linjer. Jeg er heller ikke særlig god til at rumme for mange farver og mønstre på én gang, det kan godt give mig en form for stress i hovedet, hvilket rod i den grad også giver mig. Men jeg prøver at lukke af for alt det rod i hverdagen, lige indtil vi når søndag, nemlig min eneste fridag på ugen, så springer mit hoved fordi jeg ikke har lyst til at være hjemme i rodet en hel dag!! Så hver søndag ender jeg med at gå og være rent og rydde op. Hvilket jeg faktisk fortryder at jeg gør, for når vi kommer til mandag aften igen, så kan man slet ikke se at jeg har brugt søndagen på rengøring.

Det er altså møj hårdt med et fuldtidsjob OG være mor på fuldtid til to små. Jeg forstår slet ikke hvordan andre kan få det til at se så nemt ud, have et rent og nydeligt hjem samtidig med at have tid og overskud til børn.

Hvad er hemmeligheden??

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar